Menu

Privacy goed geregeld!

maak een afspraak >>

Ons netwerk

AVG-CARE werkt met een netwerk van professionals. Afhankelijk van uw specifieke geval of wens, zorgen wij voor de juiste AVG-specialist. Ons netwerk bestaat uit professional die bij uw situatie of vraagstuk passen én waarover u een goed gevoel heeft. Want werken met vertrouwelijke gegevens, vereist naast kennis en ervaring (die vanzelfsprekend zijn) ook vertrouwen in de persoon die het uitvoert.

We hechten waarde aan onze zelfstandigheid, maar zien de meerwaarde van samenwerken met partners. Door onze krachten en vooral onze expertises te bundelen, kunnen we onze slagkracht vergroten en elkaar op inhoud versterken. Ook kunnen we meer flexibiliteit en continuïteit bieden en samen grotere opdrachten aannemen als er verschillende expertise gewenst is of meer ureninzet nodig is.

Ons netwerk staat voor u klaar!

Om uw organisatie te helpen en ontzorgen met kennisopbouw en bij diverse werkzaamheden rond het onderwerpen AVG en informatiebeveiliging bieden wij een pakket van diensten. Zoals onder andere: interim management, project- en programmaleiding, maatwerkadvies, trainingen, workshops, medewerker ondersteuning en hard- en software beveiligingsoplossingen. Begeleiding NEN 7510 of andere beveiligingscertificeringen én of de inrichting van ISMS  (informatiebeveiliging managementsysteem) volgens de NEN 7510 specifiek voor de zorgsector. Ons netwerk staat voor u klaar!

Kijk voor een volledig dienstenaanbod van het netwerk op de websitepagina AVG-hulp

De inzet is altijd het realiseren van “resultaat” voor U.