Menu

Over mij

Centraal staat: het toevoegen van ‘waarde’ aan een organisatie, door mensen te helpen in de uitvoering van hun werk. Ik motiveer, verbind en weet mensen mee te laten bewegen in de gewenste of noodzakelijke verandering. Samen werken aan resultaat, daar gaat het om.

Profiel:
Na mijn middelbare school (1983) ben ik gaan werken, net als vrienden, geld verdienen om een auto te kunnen kopen. Ik was school meer dan zat. “Wijsheid komt met de jaren” daarom besloot ik in 1991, naast mijn fulltime werk en gezinsleven, in de avonduren naar het HBO te gaan. Na afronding van mijn HBO, had ik de smaak van het studeren goed te pakken én besloot ik naar de Universiteit Utrecht te gaan. In 2004 studeerde ik af, met de nodige verander- en organisatiekennis. Maar zeker zo belangrijk, met kennis en ervaring om strategisch en modelmatig te denken; wat mijn praktische aanpak zeer verreikt.

Sinds 2008 ben ik mij meer gaan richten organisaties te helpen met de invoering van nieuwe wet- en regelgeving én het verbeteren van de bedrijfsvoering. Juist door deze twee elementen: “ontzorgen” én “verbeteren” samen te brengen, ontstaat er inzicht dat het eenvoudig beter kan. Ik zoek altijd naar de optimale mix tussen wat (wettelijk) moet, technisch realiseerbaar is en wat mensen in de organisatie aankunnen. Én soms is dat een stap-voor-stap aanpak.

Ik houd het graag overzichtelijk en eenvoudig, aan dikke rapporten schrijven waar weinig mee wordt gedaan besteed ik liever geen tijd. Dat bespaart u ook tijd – en daarmee geld. Liever vertel ik recht door zee hoe de zaken ervoor staan en welke concrete verbeteracties er per direct ingezet kunnen worden.

Ik vertel u daar graag meer over, dus laten we een afspraak maken om te kijken of we succesvol kunnen samenwerken.

Wilt u meer weten? of een second opinie? Vraag dan de gratis AVG-check en het adviesgesprek aan via het contactformulier.

Maak een afspraak