Menu

Privacy goed geregeld!

maak een afspraak >>

Over Hans

“Waarde” toevoegen aan uw organisatie staat centraal, door mensen te helpen. Ik motiveer, verbind en weet mensen mee te laten bewegen in de gewenste of noodzakelijke verandering. Samen werken aan resultaat, daar gaat het om.

Als Privacy Officer adviseer ik organisaties op management en uitvoeringsniveau over: privacy & informatiebeveiliging én geef ik trainingen om bij u de interne kennis over deze onderwerpen te vergroten. Daarnaast geeft ik leiding aan een team bij de uitvoering van een Data Protection Impact Assessment (DPIA).

Sinds 2008 help ik organisaties succesvol met de invoering van nieuwe wet- en regelgeving en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Ik zoek daarbij altijd naar de optimale mix tussen wat (wettelijk) moet, technisch realiseerbaar is en wat mensen in de organisatie aankunnen.

Ik houd het graag overzichtelijk en eenvoudig. Liever vertel ik recht door zee hoe de zaken ervoor staan en welke concrete verbeteracties er per direct ingezet kunnen worden.

Ik vertel u daar graag meer over bij een kop koffie bij u op kantoor, dus laten we een afspraak maken om te kijken hoe wij succesvol kunnen samenwerken.

0317 – 61 70 70

Mijn projectmanagement Skills

Aan de veranderopgave van organisaties is vaak het optimaliseren van de bedrijfsvoering een centraal punt, mét daarbij de implementatie van software om de bedrijfsvoering te standaardiseren en (volledig) digitaal werken mogelijk te maken.

Sinds 2008 ben ik bij zestien organisaties projectmanager geweest voor de implementatie van uiteenlopende gespecialiseerde software programma’s als: CRM, ERP, DSM TMS, WMS en zaaksystemen. In die rol ben ik de ‘schakel’ tussen u, als mijn opdrachtgever, en de leverancier van het software programma.

Ik ontzorg u bij de aanschaf én implementatie van uw nieuwe software; zoals een Information Security Management System (ISMS). Iedere leverancier zal zijn product aanprijzen. Maar wat zijn u aanschafoverwegingen en doelen? Hoe werkt het ISMS in u organisatie? Welke koppelingen moeten gerealiseerd worden? Etc. etc. Zo zijn er best veel vragen die voorafgaand aan de aanschaf van een ISMS beantwoord moeten zijn, om de juiste keuze voor software én leverancier te kunnen maken.

Ook tijdens de implementatiefase van een ISMS doen zich verschillende vragen en soms uitdagingen voor, die naast een interne afstemming ook om een maatwerk oplossing vragen. Dat zijn van die situaties waar een doorsnee zorgverlener niet dagelijks mee bezig is. In de praktijk wordt dan vaak de voorgestelde oplossing van de leverancier gekozen, zonder goed te weten of dat wel de juiste oplossing is voor de eigen organisatie.

Ook jullie help ik graag met de implementatie van een ISMS.