Menu

Over Hans

“Waarde” toevoegen aan uw organisatie staat centraal, door mensen te helpen. Ik motiveer, verbind en weet mensen mee te laten bewegen in de gewenste of noodzakelijke verandering. Samen werken aan resultaat, daar gaat het om.

Na mijn middelbare school (1983) ben ik gaan werken, net als vrienden. Ik wilde geld verdienen om een auto te kunnen kopen. Ik was school meer dan zat. “Wijsheid komt met de jaren”, daarom besloot ik in 1991, naast mijn fulltime werk en gezinsleven, in de avonduren naar het HBO te gaan. Na afronding van mijn HBO had ik de smaak van het studeren goed te pakken en besloot ik naar de Universiteit Utrecht te gaan. In 2004 studeerde ik af, met de nodige verander- en organisatiekennis. Maar zeker zo belangrijk, met kennis en ervaring om strategisch en modelmatig te denken, wat mijn praktische aanpak zeer verreikt.

Sinds 2008 ben ik mij meer gaan richten op het helpen van organisaties met de invoering van nieuwe wet- en regelgeving en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Ik zoek daarbij altijd naar de optimale mix tussen wat (wettelijk) moet, technisch realiseerbaar is en wat mensen in de organisatie aankunnen.

Aan het schrijven van dikke rapporten waar weinig mee wordt gedaan besteed ik liever geen tijd. Ik houd het graag overzichtelijk en eenvoudig. Liever vertel ik recht door zee hoe de zaken ervoor staan en welke concrete verbeteracties er per direct ingezet kunnen worden.

Ik vertel u daar graag meer over bij een kop koffie bij u op kantoor, dus laten we een afspraak maken om te kijken hoe wij succesvol kunnen samenwerken.