Menu

Privacy goed geregeld!

maak een afspraak >>

Onze kernwaarden

Door vele jaren ervaring hebben we een set aan ‘kernwaarden’ ontwikkeld. Die vormen de basis voor onze dienstverlening.

U ontzorgen door altijd behulpzaam en betrokken te zijn, ook als de vraag buiten de scope van de opdracht valt!
Het zo eenvoudig en praktisch mogelijk houden, want wij willen dat u het begrijpt en uw organisatie er verder mee kan. Pas dan hebben wij ons doel bereikt. 

Onze opdrachtgever staat centraal

Wij staan altijd voor u klaar. Wij werken als een partner naast u. Hierdoor kunnen we als bedrijf snel schakelen en innovatief zijn. Wij zijn transparant in wat we voor u doen en we hanteren zoveel mogelijk de standaarden van uw brancheorganisatie. Dat verrijken we alleen met ‘maatwerk’ als dat echt in uw belang is. Daardoor zijn onze opdrachtgever onafhankelijk van onze dienstverlening.

Wij willen dat opdrachtgevers bij ons blijven omdat ze tevreden zijn.

Onze opdrachtgevers ontvangen gratis telefonisch AVG-advies en kunnen gebruikmaken van één gratis advies-uur per kwartaal.

Niet iedere klant is onze klant!

De wens van de klant staat centraal, maar we houden ons aan de wet- en regelgeving. Gemotiveerd op het ‘randje’ lopen is prima.

Wij denken mee met onze opdrachtgever. Wij gaan minstens voor een 8,5 én meer. Gaat u voor een “zesje”? Laten we dan eerlijk zijn tegen elkaar; dan worden wij beiden of één van ons niet gelukkig.

Kunt u zich, als nieuwe opdrachtgever, vinden in onze kernwaarden? Maak dan een afspraak via het contactformulier of bel even. 

Maak een afspraak